Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/othvusza/otpushvanenakanali.otpushvam.com/wp-content/themes/propress/functions.php on line 151
Почистване на канали | ВиК услуги София и почистване на канали

Почистване на канали

Posted on август 28th, 2012 by

Най-популярните техники за почистване на канали са термични, химични, хидродинамични и механични  начини. Използването на един или комбинация от няколко методи ще намали времето за почистване на  всички отломки и запушвания на канализационните тръби без разглобяване. Също така за почистване  на трудно достъпните места и малки отвори, се използва ръчен метод за отпушване на канали.  Опитния водопроводчик е подходящ специалист, който да изпълнява задачата по почистване на канали  независимо от дължината на канала или неговата достъпност. Високотехнологично оборудване за  почистване на канали, с което са оборудвани канализационните машини, бързо изважда от тръбите  отломките и отпадъците от всякакво естество, химически състав, като тези услуги се извършва от  професионалистите в сферата. Отпушването на каналите се извършва за да се възстанови нормалната  функция на канализацията, независимо дали е в едно жилище, офис или предприятие. Основно  причините за запушванията на каналите се крият в самите ползватели и в редки случаи, когато  канализационните тръби са счупени или има денивелация още от самото строителство.

След преглед на проблемния канал, майсторът ще използва най-подходящото оборудване за почистване  на канализацията. Това прави възможно да се почисти вътрешността на тръбите с дюзи под налягане  или накрайници чрез механика, така че за отпушването на канала се действа оптимално. Избирането   на главата, посредством която се отпушва канала, става с помощта на кфалифицирана работна ръка  за професионално действие и прецизно почистване на канали. Тези професионални апаратури се  използват от добре обучени специалисти и мястото на интервенцията привеждат в перфектно работно  състояние. Приблизителното времетраене на операцията по почистване на канала, е в зависимост от  естеството на запушването и достъпността до него. В дадени ситуации става бързо а в други се  налага повече действия и опит на майсторите. Редовното почистване на канализацията се налага за  да се избегнат дългосрочни действия при извънредни ситуации. Цената при почистване на тръбата е  изчислена предварително, но при определени ситуации може да бъде коригирана от обслужващия  специалист.
На посочената по горе връзка можете да се консултирате по всеки канализационен въпрос или  проблем с майсторите специалисти по каналите.


Posted in Отпушване на канали | Tagged , | Leave a comment

Вашият коментар