ВиК услуги София

Posted on юни 11th, 2014 by

Ние сме специализирана компания във сферата на вик услуги София за всички жилищни вик ремонти. Ние сме със дългогодишен натрупан опит по водопровода и канализацията, изцяло частна собственост и се управлява от вик специалист. Ние сме специализирани в отпушване на канали, водопроводни и канализационни ремонти, смяна на кранове, батерии, санитария, ремонти и подмяна, профилактика на канализационни и водопроводни системи, вътрешните работи за откриване на течове. Нашата цел е 100% удовлетвореност на клиента. Ние таксуваме тази част от работата която сме извършили, а не престоят ни, за да ви спестим пари. Ние уведомяваме за нашата цена предварително, така че да няма никакви изненади, когато плащате. Ние също така работим в София и в зимни условия за всички дейности свързани с водопровода и канализацията.

Ако един водопровод ви е запушен и водата не протича ние на първо място ще пробваме да го продухаме, ако обаче не стане сме готови да подменим проблемния участък от водопровода. Нашите вик услуги в София ще ви помогнат и при блокиран канал на санитарен прибор и само при едно ваше обаждане ние ще дойдем и ще активираме дейността на каналите ви. Техниката ни може да премахне меки или твърди прегради по протежение на цялата дължина на канала, от отвора до главната канализация и след това промиване на участъка. Машините ни са предназначени за тази цел и за ваше успокоение действаме професионално и качествено. Ние сме специализирани в повечето жилищни нужди за ремонт на вик системи и съоръжения към тях. Ние също така обслужваме ресторанти и заведения в София.

Ние сме компания за вик услуги София, с богат опит и професионална техника за да отговорим на нуждите на всички потребителите които са свързани към водопреносната мрежа както и такива които имат собствен водоизточник. Стараем се да удовлетворим всички желания на клиентите ни в сферата на предлаганите от нас услуги. При необходимост и за ваше удобство можем да ви дадем и ценен съвет по телефона или чрез имейл, нашето правило е в помощ на клиента и създаване на добри професионални взаимоотношения.


Posted in Водопроводчик | Tagged | Leave a comment

Вашият коментар